010 435 76 00

Holysingel 118, Vlaardingen


Vraagprijs
€ 219.500,- k.k.

Een schitterend 3, voorheen 4-kamerappartement op de 7e verdieping (6e woonlaag) met berging in de onderbouw en tijdverlichting. Dit appartement op een fijne galerij met heel prettige buren is gelegen tegenover de Vlaardingse Goudkust en Vaart, met een schitterend uitzicht over de groene Broekpolder en een balkon op het zuidwesten. Alle voorzieningen zoals scholen en het winkelcentrum “De Loper” zijn op loopafstand en eveneens vlakbij uitvalswegen en openbaar vervoer (tram/bus).

Het appartementencomplex is te betreden via de centrale hallen (zuid en noord). De entrees en centrale hallen worden binnenkort volledig gemoderniseerd. Er komen automatische schuifdeuren met een dag- en nachtslot alsmede een intercominstallatie met videofoon. In de centrale hallen is camera toezicht aanwezig evenals rondom het gehele complex en in de liften. De liften zijn in 2018 volledig gemoderniseerd en voorzien van een spreek- en luisterverbinding.
Via de galerij die op dit moment is voorzien van een automatische deurdranger kunt u naar uw voordeur waarna u uitkomt in een tussenportaal. De voordeur is voorzien van een strook gespiegeld veiligheidsglas, zodat er naar buiten kan worden gekeken om te zien wie er voor de deur staat als de rolluiken dicht zijn. De woning is vrij recentelijk voorzien van nieuwe puien met HR++ isolatieglas, kantel/kiepramen en volledig voorzien van rolluiken behalve bij de woonkamer. De rolluiken zijn gedeeltelijk elektrisch te bedienen.

De lichte royale woonkamer (ca. 6.54 x 4.45m.) is voorzien van een grote schuifpui HR++ glas die een prachtig weids uitzicht heeft over de Broekpolder. Het zonnige balkon heeft een steigerhouten vlonder en er is een elektrische zonnescherm dat met de afstandsbediening kan worden bediend. De schuifdeuren van de pui kunnen ook in kantel/kiepstand worden geplaatst.

De woonkamer is voorzien van een design radiator, strakke terra gesealde-grindvloer en de wanden zijn voorzien van een gepleisterd structuur.

De royale slaapkamer (ca. 4.60 x 3.54m.) aan de galerijzijde heeft 4 grote vaste kasten met satijnglasdeuren en koofverlichting. De vloer is voorzien moderne pvc tegels met motief. De muren zijn gedeeltelijk voorzien van gepleisterd structuur en één wand met een Zen/Boeddha afbeelding. Er zijn 3 grote ramen; de middelste heeft een kantel/kiep functie met microstand, er is een op maat gemaakt inzetbaar hor voor ongedierte en één raam met een extra ventilatierooster. Er zijn 2 geïntegreerde rolluiken waardoor de slaapkamer volledig donker kan worden gemaakt, dit is handig bij nachtdiensten.
De royale slaap/hobbykamer (ca. 4.60 x 3.09/4.05m.) (voorheen 2 kamers) is aan de voorzijde van de woning ook met uitzicht over de Broekpolder en is voorzien van licht grijs laminaat en behang. Deze kamer heeft 4 grote ramen waarvan er 2 kantel/kiep zijn, de andere 2 ramen hebben een instelbaar ventilatierooster en ook daar is een hor voor ongedierte. Ook deze kamer heeft 2 geïntegreerde rolluiken.

Via de gang is een ruimte/berging (ca.2.15 x 1.89m.) gecreëerd die dient voor administratie-opslag, plaatsing droger en/of plaats voor een diepvriezer, maar is natuurlijk naar believen in te delen. Op de vloer ligt grijs laminaat.
De badkamer (ca. 2.30 x 2.12m.) is in juni 2019 volledig vernieuwd en voorzien van een moderne inloopdouche met glazen douchewand en een mooie betegelde drainafvoer van betonlook zoals de gehele vloer is betegeld. De badkamer heeft moderne witte wandtegels met onderbreking van betonlook wildverbandtegels bij de douche en een strook bij de wastafel. De moderne vierkante wastafel staat op een 2 ladenmeubel met daarboven een grote spiegel met led-verlichting. In het plafond is ook led-verlichting verwerkt en alle afvoerleidingen in de vloer zijn volledig vernieuwd. De badkamervloer heeft elektrische vloerverwarming met een vooraf digitale instelbare tijdschakelaar.

Het toilet is eveneens in juni 2019 volledig vernieuwd en voorzien van een wandclosetcombinatie . Het toilet is in dezelfde stijl als de badkamer betegeld en van led-verlichting voorzien. Tevens is er een modern fonteintje.

De gang die voorzien is van een grijs gemêleerde eveneens gesealde grindvloer. In de gang bevinden zich een voorraadkast en ook de meterkast die voorzien is van automatische zekeringen met ruim voldoende groepen. Tijdens de renovatie van de entrees wordt er ook in de gang een draadloze videofooninstallatie geplaatst zodat u kunt zien wie er beneden aanbelt.
De ruime keuken met houten front (ca. 3.15 x 3.29m.) met een hoekopstelling heeft een doorlopend aanrecht onder het venster en geeft tijdens het werken aan het aanrecht een mooi uitzicht richting Rotterdam en de wijk. In de keuken zijn 3 grote ramen waarvan het middelste geopend kan worden en in kantel/kiepstand kan worden gezet, ook heeft dit raam een hor tegen insecten. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser (2017), in de hoek een brede inductie kookplaat (2018) met daarboven een design afzuigkap, combi-stoomoven (2018), magnetron (2018) en een ingebouwde koel/vriescombinatie. De keuken biedt voldoende ruimte om gezellig te eten aan een bar/tafel. Ook de keuken heeft een groot geïntegreerd rolluik.

In de keuken is de Vaillant CV-ketel gesitueerd. Die bevindt zich in een keukenkast met daaronder een wasmachine aansluiting.

In de onderbouw bevindt zich een berging.

Er is een actieve VVE waardoor er veel is gerenoveerd en er zijn nog meer plannen. De VvE bijdrage is € 177.00 per maand.
Het complex heeft een scootmobiel ruimte voor bewoners met een beperking. Deze oplaadruimte is vanaf de parking via een schuifdeur met een afstandsbediening te betreden, zodat de lift binnendoor te bereiken is.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1966
- erfpacht tot 15 maart 2065, canon € 94,00 per jaar
- bijdrage VvE € 177,00 per maand
- voorzien van isolerende beglazing
- vrijwel overal rolluiken

Oplevering in overlegEls van den Tempel

Bij de aankoop van een huis werken wij vaak met één van onze gekwalificeerde hypotheekadviseurs. Deze zal voor u bekijken of een hypothecaire financiering haalbaar is. Op basis daarvan gaan wij met u het aankooptraject in, nadat wij met u al uw wensen hebben besproken. Met veel enthousiasme en kundigheid willen wij u hierbij begeleiden

Neem contact op met Els
Stuur een mail of bel 06 40 38 42 72


Meer informatie


Ik ontvang vraag meer informatie over deze woning:

Locatie

Specificaties

Bouwjaar1966
Perceelgrootte
Woonoppervlakte98 m2
Kamers3 kamers
Inhoud303
Aanvaardingdirect

Downloads

Lees hier al onze beoordelingen »


Contactgegevens


Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
3131 LL VLAARDINGEN
Telefoon: 010-435 76 00
E-mail: info@vanzonmakelaars.nl

Algemene voorwaarden