010 435 76 00

Roemer Visscherstraat 300, Vlaardingen


Vraagprijs
€ 165.000,- k.k.

Gelegen in een rustige en groene omgeving vindt u dit goed onderhouden en lichte vierkamerappartement op de 1e verdieping van dit nette appartementencomplex. De woning heeft 2 balkons, gelegen op het zuiden en westen, waardoor de hele dag een zonnige plek te vinden is.
Het complex heeft daarnaast een gezamenlijke, kindvriendelijke tuin die onderhouden wordt door de Vereniging van Eigenaren. Gelegen aan de autoluwe rand van Vlaardingen, de Vlaardingse surfplas is op loopafstand, evenals supermarkten en openbaar vervoer (o.a. metro).

Indeling:
entree/gang met systeemplafond, meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar), toiletruimte. Drie slaapkamers, respectievelijk 4.99 x 2.59m., 4.01 x 2.30 m. en 4.72 x 2.61m. De slaapkamers zijn allen voorzien van een systeemplafond.
Vanuit één der slaapkamers en de keuken is de badkamer bereikbaar. Deze is functioneel maar kan gemoderniseerd worden en is voorzien van een douchebak en wastafel.
De keuken met nette hoekinrichting, voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. koel/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven en 4 pits-gasfornuis heeft een open verbinding met de lichte woonkamer (ca. 3.79 x 5.81m.), welke weer toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde (Zuid) van de woning met vrij en “groen” uitzicht. Het balkon aan de westzijde van de woning, eveneens met uitzicht op groen , is bereikbaar via de keuken.
Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1964
- Woonoppervlakte: ca. 83m2
- Inhoud: ca. 261m3
- Actieve V.v.E., bijdrage € 123,90 per maand
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- In de gehele woning ligt een fraaie parketvloer
- Erfpacht tot 1 januari 2063, jaarlijkse erfpachtcanon € 68,07
- Actieve Vereniging van Eigenaren
- Blokverwarming.


Woonoppervlakte, uitgewerkt volgens de Meetinstructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper wordt desgewenst, wanneer de opgegeven maten voor hem zeer belangrijk zijn en om discussie achteraf te voorkomen, in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten na te meten.


De daadwerkelijke koop komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend.Els van den Tempel

Bij de aankoop van een huis werken wij vaak met één van onze gekwalificeerde hypotheekadviseurs. Deze zal voor u bekijken of een hypothecaire financiering haalbaar is. Op basis daarvan gaan wij met u het aankooptraject in, nadat wij met u al uw wensen hebben besproken. Met veel enthousiasme en kundigheid willen wij u hierbij begeleiden

Neem contact op met Els
Stuur een mail of bel 06 40 38 42 72


Meer informatie


Ik ontvang vraag meer informatie over deze woning:

Locatie

Specificaties

Bouwjaar1964
Perceelgrootte
Woonoppervlakte83 m2
Kamers4 kamers
Inhoud261
Aanvaardingin overleg

Downloads

Lees hier al onze beoordelingen »


Contactgegevens


Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
3131 LL VLAARDINGEN
Telefoon: 010-435 76 00
E-mail: info@vanzonmakelaars.nl

Algemene voorwaarden