010 435 76 00

WerkwijzeHeeft u ook slapeloze nachten als het gaat om het verkopen van uw woning? Wij streven ernaar dat u een goede nachtrust heeft. Wij kunnen hieraan bijdragen door geheel vrijblijvend, dus zonder kosten aan uw kant, met u een oriënterend gesprek te hebben met betrekking tot de aan- of verkoop van een woonhuis. In dit gesprek geven wij helder onze mening over de haalbare prijs en de eventuele aanpassingen die daarvoor aan de woning gedaan moeten worden en wat de kosten zijn die daaraan zijn verbonden. Onze zakelijke klanten weten in een eerste oriërterend gesprek eveneens waar ze aan toe zijn en wat Van Zon Makelaars voor ze kan betekenen.

Als u ons als uw makelaar in de arm neemt, nemen wij u alle zorgen uit handen en houden wij u stipt op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij werken immers op basis van no cure no pay, dus is het ook ons belang dat uw woning wordt verkocht.

Bij de aankoop van een huis werken wij vaak met één van onze gekwalificeerde hypotheekadviseurs. Deze zal voor u bekijken of een hypothecaire financiering haalbaar is. Op basis daarvan gaan wij met u het aankooptraject in, nadat wij met u al uw wensen hebben besproken. Ook hier geldt dat wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen.Woning zoekenLees hier al onze beoordelingen »


Contactgegevens


Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
3131 LL VLAARDINGEN
Telefoon: 010-435 76 00
E-mail: info@vanzonmakelaars.nl

KVK: Rotterdam 24289531
BTW: NL8077.20902.B.01
Voorwaarden en Privacyverklaring