010 435 76 00

Over onsIn 1987 zijn John en Ineke begonnen op een kamertje in Maassluis, en inmiddels bestaat het Van Zon team uit vier vaste medewerkers met bij elkaar opgeteld 103 jaar ervaring in vastgoed. Wij denken dat de kracht van Van Zon de eenheid is, omdat iedereen doet waar hij of zij van nature goed is en wij elkaar waar nodig aanvullen.

Wat klanten over ons zeggen:
Wij zullen niet schrijven dat wij betrouwbaar, professioneel en vakbekwaam zijn. Dat kunnen wij natuurlijk wel vinden, maar het gaat er om hoe onze klanten over ons denken. Daarom laten wij dat ook aan hen over:

“ Ik ben blij hoe de verkoop van ons huis is begeleid en ik denk er zeker met een positief gevoel aan terug. Professioneel en persoonlijk, zo omschrijf ik Van Zon!”

“Van Zon doet zijn naam eer aan. Deze makelaar straalt positiviteit en kundigheid uit en aan ervaring is er overduidelijk geen gebrek. Wij hebben de zoektocht naar een fijn huis met veel plezier doorlopen dankzij de makelaars van Van Zon.”

“Een prettige en persoonlijke samenwerking!”

Ons team:
John en Ineke van Zon hebben niet alleen hart voor elkaar maar ook voor hun zaak. Els van den Tempel is de versterkende kracht en Van Zon junior, oftewel Thomas, treedt langzaam maar zeker in de voetsporen van zijn vader.John van Zon

“Een hart van goud, gevuld met passie voor zijn vak. En wat een kennis heeft deze man!”

John is de uiteindelijk verantwoordelijke voor het doen en laten binnen Van Zon. Hij heeft alle papieren die binnen de makelaardij te halen zijn behaald en dat is iets waar zijn collega’s trots op zijn. Hijzelf houdt zich liever op de achtergrond en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de vraagstukken die verder gaan dan die van de gemiddelde makelaardij. Naast het taxeren van woningen is John gecertificeerd bedrijfs- en TMI-taxateur. Ook is hij gecertificeerd grondverwerver wat inhoudt dat hij zich onteigeningsdeskundige mag noemen; voor herbouwtaxaties is hij geregistreerd bij stichting Verenigd Register van Taxateurs: VRT. Bovendien is hij gecertificeerd WOZ taxateur.

Dat John ontzettend kundig is op het gebied van makelaardij is duidelijk. Hij is direct, ziet problemen als uitdagingen, heeft veel geduld en gaat ontzettend precies te werk.

“John is de brommende motor waar Van Zon op lijkt te draaien. Een typisch geval van ruwe bolster blanke pit. Laat hem op gang komen en hij blijkt een ontzettend slimme en grappige man te zijn.”


Ineke van Zon

“Ineke is niet groot van stuk maar wel een ongelofelijk sterke persoonlijkheid. Waar John de motor van de onderneming is, is zij het vrolijke gezicht dat ons toelacht en heeft geholpen aan onze droomwoning.”

Ineke haar wortels liggen in 15 jaar notariaat. Daarnaast heeft zij 25 jaar ervaring in vastgoed, zowel in de buitendienst als binnendienst.

Zij heeft gekozen voor datgene waar zij echt lol in heeft: het controleren van routings, belangrijke data bijhouden en coördineren. Ineke is als de spin in het web.

Wij beschrijven haar als een doorzetter, vriendelijk en klantgericht, maar staat ook haar mannetje.

“Vanaf de eerste keer dat wij Ineke ontmoetten was duidelijk dat deze vriendelijke dame veel ervaring heeft. Haar verstand van zaken heeft ervoor gezorgd dat wij nu in een huis wonen dat wij thuis kunnen noemen.”


Els van den Tempel

“Els is een mensen-mens, en dat is volgens ons erg belangrijk in de makelaardij. Van het eerste gesprek tot de afwikkeling en opvolging achteraf heeft zij zich enthousiast en betrokken opgesteld. Els: Kom gezellig eens koffie drinken!”

Els is een netwerkster pur sang en kent praktisch iedereen in Vlaardingen. Zij houdt van mensen en haar kracht zit hem in haar tomeloze enthousiasme en streven naar een prettige sfeer.

Els is, net zoals Ineke, een workaholic, maar natuurlijk zien de dames dit zelf niet zo. Het is de schwung die het fascinerende werk met zich meedraagt.

Haar felblauwe ogen kijken door een huis op een unieke manier en merken de kleinste details op. Haar vriendelijkheid en spontaniteit zorgen er voor dat zij, geholpen door 20 jaar ervaring, haar bevindingen op een prettige wijze met de klant kan communiceren.

“Nadat Els onze woning zowel van binnen als van buiten goed bekeken had, wees zij ons op punten die voor de verkoop belangrijk zijn en die wij zelf over het hoofd hadden gezien. De verkoopprocedure verliep snel en professioneel: binnen vier maanden was ons huis verkocht!”


Thomas van Zon

“Thomas kijkt rond, luistert, en zuigt alle informatie als een spons op."

Thomas studeert rechten en is, net zoals zijn vader, buitengewoon leergierig als het gaat om vastgoed en bestuursrecht en wenst dit jaar zijn master te behalen. Hij is sinds een jaar de junior vastgoed- en bestuursrechtjurist bij Van Zon en begrijpt waarom zijn ouders en Els het vak zo mooi vinden. Juridisch denken is in principe logisch, maar het is niet altijd logisch hoe er juridisch gedacht wordt. De verstarring inzake overeenkomsten is de laatste jaren jammer genoeg toegenomen en daarom is het voor de klanten belangrijk dat de overeenkomsten die worden gesloten glashelder zijn. Thomas heeft het eigenwijze van zijn moeder, het geduld van zijn vader en is ook nog eens erg kritisch wat leidt tot zijn streven naar perfectie. Hij is erg betrokken en loopt daarom ook in de praktijk mee om zijn kennis over de makelaardij te optimaliseren.

“Thomas heeft overduidelijk de goede eigenschappen van beide ouders meegekregen en is buitengewoon geïnteresseerd.”

“Van Zon Makelaars heeft een goede reputatie. Na aanbevelingen van vrienden hebben ook wij er voor gekozen om ons huis via Van Zon te verkopen. Ze weten hun reputatie hoog te houden. Dank voor jullie hulp!”


Woning zoekenLees hier al onze beoordelingen »


Contactgegevens


Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
3131 LL VLAARDINGEN
Telefoon: 010-435 76 00
E-mail: info@vanzonmakelaars.nl

KVK: Rotterdam 24289531
BTW: NL8077.20902.B.01
Voorwaarden en Privacyverklaring